Het sneeuwt!!! - Reisverslag uit Obergurgl, Oostenrijk van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu Het sneeuwt!!! - Reisverslag uit Obergurgl, Oostenrijk van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu

Het sneeuwt!!!

Door: $iui

Blijf op de hoogte en volg SiuSan

08 Februari 2009 | Oostenrijk, Obergurgl

Jodelahietie!!

Daar ben ik weer, hopelijk worden jullie mn berichten nog niet zat ;)

Vrijdag was de laatste dag met mn schattige 4-jarige kindjes, ze waren ook extra zoet die dag, dus ik was zelfs beetje droevig dat ze weer gingen, haha. 's Middags had ik vrij. Het was vrijdag ontzettend begonnen te sneeuwen, dus alle toeristen zaten achter de geraniums, terwijl alle vrije skileraren van de neuschnee aan het genieten waren op de pistes. Ik ging ook de piste op en kwam al snel wat bekenden tegen. Er lag echt zoveel nieuwe sneeuw, dat zelfs de pistes niet meer te herkennen waren. Goed om tiefschnee skien te oefenen!! Na een tijdje ging t zelfs best aardig. Ook heel veel off-piste geskied. Het was zoooo prachtig! Al die besneeuwde bomen en wij tot onze knieen in de sneeuw!! Echt genieten!

Zaterdag grotendeels zelfde verhaal. Eerst lekker uitgeslapen en rustig aan opgestaan. Buiten was t lekker aan het sneeuwstormen, maar ik liet me toch maar overhalen om mee te gaan skien. Ik was nog geen half uur op de piste of de wolken broken open en de zon kwam te voorschijn en het was zoooooooooo mooi!!! Heerlijk geskied. Lunch in één vd hutten, waar we 50% korting krijgen als skileraar (zelfs op onze vrije dag, relaxed!). Eind vd middag waren mn benen zoooo kapot, appelmoes!
Toen kwam het slechte nieuws dat ik van kamer moest wisselen :( Er kwamen deze week nieuwe mensen, die met zn tweeen op een kamer zitten, dus was mijn kamer nodig en moest ik bij mede-NLse-skileraar Joyce intrekken. Op zich heel normaal, aangezien het ten slotte allemaal 2-persoonskamers zijn en we niet op vakantie zijn hier, maar als je eenmaal ergens aan gewend bent.. Dus met grote tegenzin verhuisde ik al mn spullen en probeerde een beetje mn eigen plekje te creeëren in Joyce haar kamer. Langzaamaan begint het nu ook mijn kamer te worden.. Het goede nieuws is dat ik nu wel een kookstel kan gebruiken dat hier staat, en pannen en borden enz. En Joyce is ook erg aardig. Ze studeert fysiotherapie in Utrecht :)

Vandaag begon de werkweek weer. Iedere zondagochtend spannend wat voor groep je gaat krijgen. We moeten dan met zn allen op de sammelplatz staan en krijgen dan van de grote baas himself te horen war we heen moeten.. Deze week heb ik engelse kids van 5 tot 11 jr die al een week ski ervaring hebben. Ze zijn heel vrolijk en enthousiast en na een ochtend in boboland en op de kleine piste had ik al door dat dat veel te weinig uitdaging voor hen was. Dus vanmiddag zijn we de berg opgegaan! Het ging best goed ook. Ik moest weer hard nadenken wat voor oefeningetjes ik hen kon laten doen (vliegtuig, zwaaien in de bochten, etc), maar eind vd dag hadden ze allemaal grote lol gehad, en ik ook.

Toen k thuis kwam had k wel even dipje, wou dat ik even met mama kon bellen, maar ja, dat gaat nou eenmaal niet.

Om mezelf op te vrolijken speelde ik voor dokter bij zieke collega Eva, die al 3 dgn met hoge koorts op bed ligt te hoesten. En ze is hier maar 2 wkn, erg zielig! Maar toch leuk om even thermometer tevoorschijn te halen en haar 4dd 2 pcm voor te schrijven etc (what else can you do? :p) Heb al weer zin om lekker te dokteren in april in NL!

Nah guat, das war's schon wieder.. Mach's guat und bis nächtses mol!

Grussgotti! XXX SiuSan

• 09 Februari 2009 - 06:28

Weetz:

Handig zo'n fysio op je kamer. Die kan mooi je spierpijn wegmasseren!

veel plezier met de engelse kids. Misschien willen ze wel met je guinness drinken...

grtn Wietze

• 09 Februari 2009 - 07:16

Tom:

Stoere verhalen hoor! Veel plezier met je nieuwe kids!

X

• 09 Februari 2009 - 17:44

Jorieke:

Hey! Leuk dat je iedere week een ander soort klasje krijgt! Oh, het klinkt allemaal wel heel prachtig daar! Ik wil ook sneeuw!!!! (of anders toch maar een beetje zon en warmte, aangezien de sneeuw hier niets voorstelt)
    Net als jij een beetje doktert, ga ik deze week weer eens zusteren! Dagjes meelopen op neonatologie en IC, nog in het kader van inwerkperiode, haha, ik werk er al ruim 4 maanden.... Maar goed, alles op z'n tijd.
    Have fun! Liefs Jorieke

• 10 Februari 2009 - 17:13

Jeanet:

Ha lieve San, wat klinkt dat toch allemaal goed! Ik heb meegekeken door jouw ogen naar het doorkomen van de zon en het sneeuwlandschap en werd een beetje vrolijk van je doktertje spelen! Prettige week met je paps en liefs, Jeanet

• 14 Februari 2009 - 13:21

Chris:

En vanaf vandaag extra genieten met Paps en Sam!
    Liefs Chris