Bezoek uit Innsbruck, zwemmen en nieuwe ski's - Reisverslag uit Obergurgl, Oostenrijk van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu Bezoek uit Innsbruck, zwemmen en nieuwe ski's - Reisverslag uit Obergurgl, Oostenrijk van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu

Bezoek uit Innsbruck, zwemmen en nieuwe ski's

Door: $iui

Blijf op de hoogte en volg SiuSan

19 Maart 2009 | Oostenrijk, Obergurgl

Servus grüss euch!

Weinig nieuws hier in Obergurgl. Het leven kabbelt vrolijk verder. Ik was vorige week de hele week hangerig, moe en snotterig, wat het hele lesgeven wat minder leuk maakte, maar intussen voel ik me weer een stuk beter

Zaterdag had ik vrij en was het nog prachtig weer ook!! Dus na lichtelijk uitgeslapen te hebben, snel de ski's ondergebonden en heerlijk wezen skiën in perfekte verhältnisse! Daarna naar de bushalte, want rond 12u kwamen mijn Innsbrucker tantes Gertrud en Elisabeth langs. Met hen maakte ik een wandeling door de sneeuw naar een hut, waar we heerlijk in de zon een Wiener schnitzel aten. Ook nog met de kabelbaan de Hohe Mut op geweest en daar van het panorama uitzicht genoten. Rond 16u zette ik ze, na een traditionele afscheids-schnaps, weer op de bus naar Innsbruck. Voor de avond had ik eigenlijk weinig plannen, dus besloot ik spontaan met Birgitte en haar vriend mee te gaan nachtzwemmen in Aquadome (een thermenbad in Längenfeld). Dat was erg leuk! Het water was heerlijk warm, alleen voelde ik me af en toe wat oncomfortabel van alle intiem zoenende stelletjes om me heen. Deed me aan "The cuddle puddle" in Zuid Afrika denken en wilde liever niet nadenken over wat er allemaal in het water ronddreef Er waren buiten ook meerdere verwarmde baden, erg indrukwekkend zo tussen de bergen in. Na het zwemmen haalden we de broer van Birgitte af van het station, want hij kwam een weekje op skivakantie in Obergurgl.

Deze week heb ik weer een wat meer gevorderde groep kinderen van 6 jaar oud, voornamelijk uit Ierland. Maar ook 1 kleine speeddevil van 3 jaar oud uit Duitsland, erg grappig. Vandaag is het St. Patrick's Day, dus alle kinderen met groen geschminkte gezichten en 2 vaders waren zelfs als lepricaun (ierse kabouter) verkleed, erg leuk!
Verder doe ik deze hele week "mittagbetreuung" (=overblijven met de kinders= heel vermoeiend, maar betaald goed en gratis eten), dus ben iedere avond doodop.

Gisteren ben ik inkopen gaan doen en kwam uiteindelijk terug met 2 paar nieuwe ski's: 1 paar echte nieuwe off-piste ski's van head, en 1 paar 2de hands piste ski's van Atomic. Tegen een zacht prijsje uiteraard, maar mn loon van vorige maand is er intussen wel weer doorheen . Zodadelijk ga ik ze ophalen, jippie jippie! Heb echt zin om lekker te gaan skiën met mn nieuwe ski's!

Laatste nieuws is dat Jan Willem en mn vader me eind volgende week komen ophalen met de auto Ze knopen er dan meteen een weekendje in de sneeuw aan vast. Mn vader zoekt alleen nog winterbanden, zodat ze ook daadwerkelijk veilig en zonder boetes hier kunnen komen, dus als iemand nog suggesties heeft..

Ik ga me maar eens psychisch voorbereiden op de nachtshow van vanavond, heb er wel zin in!

Do skoreho videnia! XXXsiui

ps. De laatste fotoos staan op http://siui.spaces.live.com