pittige wandeling! - Reisverslag uit Sölden, Oostenrijk van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu pittige wandeling! - Reisverslag uit Sölden, Oostenrijk van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu

pittige wandeling!

Door: $iui

Blijf op de hoogte en volg SiuSan

25 Juli 2007 | Oostenrijk, Sölden

Griesdie!

Ben intussen in Sölden (lekker thuis). Helaas is liesel er niet, maar ik werd door Agnes (evil tante van Liesel) erg liefdevol ontvangen (ze heeft duidelijk niet zoveel stress). Ik kreeg de lievelingskamer van mn ouders, met balkon op het zuiden en ligbad. Dus gisteren eerst maar eens uitgebreid liggen relaxen in bad en toen de rest van de avond in mn onderweg gekochte boek "The curious incident of the dog in the night-time" liggen lezen. Ben al om 21u gaan slapen, want ik was moe van al het gereis de laatste dagen.

Vanochtend werd ik gekoppeld aan eeen andere alleen reizende vrouw (stevig gebeende dame uit Duitsland met weelderige beharing op benen en onder oksels en luisterend naar de naam Hildegard ofzo), met wie ik vandaag een forse wandeling heb gemaakt van Vent (dorpje verderop in het dal) naar de Tiefenbach gletscher (4,5 uur). Erg gaaf!! Het weer was zonnig en lekkere temperatuur, zodat ik lekker in korte broek en shirtje kon wandelen, zelfs toen we het laatste stuk door de sneeuw besloten te wandelen. Gletschers waren gaaf om in de zomer terug te zien!

Nu zit ik lekker in t zonnetje te lezen en zo weer badderen en vroeg slapen. Agnes heeft vanavond zelfs voor me gekookt hier, ik word dus echt verwend!!! En in Sölden voel ik me niet zo alleen, want overal zijn bekenden en dan nog eens die prachtige bergen, genieten dus!!!

Groetjes, SiuSan

ps. De meneer van de lift vond mn naam zo mooi, haha!

• 25 Juli 2007 - 18:33

Nel Van Der Kooij:

Lieve San,
    Fijn dat je even een rustige stek hebt in Sölden, waar je je helemaal thuis voelt en geniet van bekenden, zon en de mooie omgeving. Want treinen, zeker als je lange trajecten aflegt, is best vermoeiend op den duur. Leuk dat je je site weer benut, zodat ik met je mee kan leven.
    Tante Nel.

• 25 Juli 2007 - 18:47

Oma Van Der Kooij:

Lieve San,
    Fijn dat je geniet. Een heel goede reis verder en wees voorzichtig.
    Veel liefs en een hartelijke groet.
    Oma (via Nel)