Bont en blauw..
Door: $iui
Blijf op de hoogte en volg SiuSan
14 Maart 2008 | Oostenrijk, Sölden
Nog eventjes kort, vlak voor vertrek een laatste berichtje uit de sneeuw hier :-)
De afgelopen week was super!! We zijn de hele week met Pitz Peter gefahren en alleeeeeeen maar buiten de pistes, off-piste/gelände/varianten/freien skiraum, zoals ze dat noemen. We hebben nu zo'n beetje t hoogste niveau bereikt wat er is in de skischool, dus dat geeft wel voldoening!
Maar vraag niet hoe we naar beneden komen, want mooi was t het niet altijd!! ;-) Dinsdag ging het wel echt super! Toen hadden we mooi weer en de sneeuw was perfect en toen zijn we zonder al te veel salto's en koprollen een paar prachtige afdalingen naar beneden gekomen. Op plaatsen geweest, waar nog geen spoor in de sneeuw was en dus ook niemand in de verre omtrek. Gaaf!!! :-D
We voelden ons toen echt de meesters van het gelände, pistensäue, maar helaas kwam daarna woensdag, een dag met een meter neuschnee en geen zicht, dus dat betekende dat we meer met ons hoofd in de sneeuw lagen, dan dat we echt daadwerkelijk aan het skien waren.. Ja ja so ist das.. Ik heb toen ook nog n lawine veroorzaakt, oeps.. Gelukkig n kleintje en gelukkig waren we goed voorbereid, zodat het allemaal redelijk ongevaarlijk was, maar leuk is natuurlijk anders.. :-S
Donderdag was t weer mooi weer en heeft Peter de hele dag video opnames van ons gestuntel gemaakt.. Met n beetje geluk heb ik dus binnenkort een dvd met funniest home video's, zodat jullie allemaal mee kunnen lachen om onze kapriolen!
Vandaag hebben we na n dag gelände op de gletscher afscheid genomen van onze geliefde Peter. En vanavond ga ik dan mn koffer maar weer inpakken.. Zondag ben ik weer thuis en daar kijk ik toch ook wel weer erg naar uit!
Maar samengevat was deze week echt super!! Veel geleerd, veel dingen gedaan die ik voorheen niet voor mogelijk had beschouwd, veel lol gehad en ook veel en veel en veel gevallen! Momenteel doet mn hele lichaam pijn, echt iedere spier voel ik (zelfs mn sternocleidomasto!!) en daarnaast zijn allebei mn knieen blauw en mn rechter enkelbanden zijn wat opgerekt. Maar t was t allemaal waard!!!
Tot snel! Liefs, SiuSan