Paar dagen voor vertrek.. - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu Paar dagen voor vertrek.. - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van SiuSan Oei - WaarBenJij.nu

Paar dagen voor vertrek..

Door: $iui

Blijf op de hoogte en volg SiuSan

21 Augustus 2009 | Nederland, Utrecht

Hoi allemaal!

Nog een paar daagjes en dan vertrek ik samen met vriendin Jorieke voor 4 weken naar de andere kant van de wereld: Nieuw Zeeland!

Jorieke en ik kennen elkaar van werken in het Diak in Utrecht en we bleken allebei ontzettend graag een keer naar NZ te willen gaan en toevallig ook tegelijkertijd een maand vrij te kunnen nemen, de beslissing was dus snel gemaakt ;)

We vertrekken maandag 24 augustus en komen maandag 21 september weer terug. Er is een tijdsverschil van 11 uur (als ik het goed heb is het daar 11 uur later) en de vlucht duurt zo'n 24 uur.

In NZ gaan we een auto huren en zijn dan van plan in 4 weken tijd een rondje te rijden over zowel het Noorder als het Zuider Eiland..

Met een beetje geluk kunnen jullie hier dus vanaf volgende week onze avonturen volgen.

Groetjes, SiuSan, die vandaag haar diloma in ontvangst mag nemen (en ook namens Jorieke, die nu op Lowlands is)

• 21 Augustus 2009 - 08:36

Marlies:

Dat klinkt natuurlijk heel mooi..!
    Volgens mij is het daar in NZ 11 uur vroeger, want in de Transmongolië werd het steeds vroeger t.o.v. NL (en dat is ook richting het oosten).
    Viel Spass!

• 21 Augustus 2009 - 08:53

L.vigelius@.nl:

Hoi San.
    Dat ziet er weer geweldig uit. Ik zal je met plezier volgen in Nieuw Zeeland.
    Maar eerst zie ik je vanavond nog.
    Groetjes Leny

• 24 Augustus 2009 - 12:26

Noortje:

Goede reis, meiden!

• 24 Augustus 2009 - 18:31

To:

Wat leuk! Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en ik wens jullie heel veel plezier!! groetjes